سوالات متداول درباره ی پمپ کف کش:
پمپ کف کش نوعی پمپ گریز از مرکز یا سانتریفیوژ به حساب می آید که به صورت کامل می بایست در آب مستغرق شود. وظیفه اصلی این پمپ انتقال آب از سطوح پایین به نقاط دلخواه می باشد. از پمپ کفکش برای تخلیه آب استخرها و چاه های تا عمق 180 متر استفاده می شود. الکتروموتور یا دینام موجود در کفکش به صورت یکپارچه با پمپ در یک پوسته قرار می گیرد و درجه حفاظتی دینام های آن ها IP68 می باشد. سیالی که پمپ درون آن قرار می گیرد وظیفه خنک کاری تجهیز را نیز بر عهده دارد. به صورت کلی پمپ کف کش همانند پمپ های عمودی طبقاتی عمل کرده و موتور الکتریکی با چرخاندن شافت عمودی و پروانه پمپ، انرژی جنبشی سیال را افزایش می دهد که این امر باعث افزایش فشار در خروجی و در نهایت پمپ شدن سیال به خارج می شود.
با تماس با کارشناسان گروه صنعتی آگما می توانید از قیمت پمپ کف کش ایتالیایی و همچنین مشخصات پمپ کف کش بدنه استیل مطلع شوید. فروش پمپ های کف کش چاه عمیق در تمامی برند های اروپایی و چینی و ایرانی با قیمت های مناسب امکان پذیر می باشد. رائه لیست قیمت پمپ کف کش چینی برای شما مشتریان عزیز فراهم شده است.
تمامی پمپ ها از نظر برق مصرفی به صورت کلی به دو دسته تکفاز و سه فاز تقسیم می شوند که پمپ کفکش نیز همینطور می باشد. در نوع تکفاز این پمپ، یا خازن را داخل پوسته قرار می دهند یا بیرون پوسته. از لحاظ خنک کاری نیز یا آب خنک بوده یا با روغن خنک کاری می شوند. پمپ کفکش از نظر نوع خروجی یا خروجی از بغل بوده یا خروجی از رو می باشند. پمپ کفکش ضدانفجار نیز برای انتقال سیال های شیمیایی و خطرناک موجود می باشد. اما سه دسته اصلی در پمپ های کفکش به شرح زیر می باشد:
به صورت کلی یک پمپ کفکش از یک پوسته بیرونی و استرینر یا محفظه ورودی سیال تشکیل شده است که داخل این پوسته ها قطعاتی همچون استاتور، روتور، بیرینگ، خازن، سیل مکانیکی، پروانه و فلوتر برقی یا مکانیکی تشکیل شده است. جنس بدنه پمپ کفکش می تواند از آلومینیوم، استنلس استیل، چدن و یا مواد پلیمری باشد. جنس پروانه آن نیز می تواند از جنس استیل، چدن. برنج، تکنوپلیمر یا نوریل که همان پلاستیک فشرده است باشد. در پمپ های کف کش پروانه پمپ به صورت نیمه باز یا بسته تولید می شود. پروانه بسته برای آب های تمیز و ایجاد فشارهای بالا استفاده می شود و پروانه نیمه باز برای انتقال آب های حاوی ذرات جامد مورد استفاده قرار می گیرند.
ویژگی اصلی و بارز پمپ کفکش این است که این پمپ باید در داخل آب راه اندازی شود و اگر این اتفاق نیوفتد احتمال سوختم موتور می باشد. همانطور که گفته شد برق مصرفی این پمپ ها تکفاز و سه فاز می باشد که تکفاز برای استفاده خانگی و سه فاز برای استفاده های صنعتی و کشاورزی می باشد. کف کش های تکفاز که برای استخرها مورد استفاده قرار می گیرند دارای دهانه خروجی با ابعاد 1، ¼، 2 و 3 اینچ می باشند. کف کش های صنعتی نیز دارای خروجی های 2، 3، 4 و 6 اینچ طراحی شده اند. محدوده توان پمپ کفکش از 0.75 کیلووات تا 11 کیلووات است. یکی از مزیت های مهم پمپ کفکش میزان مقاومت این محصول در برابر رطوبت می باشد.
برای انتخاب هر نوع پمپی ابتدا می بایست هد و دبی مورد نیاز کار را دانست. هد و دبی با در نظر گرفتن کارکرد در محدوده نقطه عملکرد بهینه پمپ انتخاب گردد. مورد بعدی که هنگام انتخاب پمپ باید به آن دقت شود نوع برق مصرفی و آمپراژ مصرف می باشد. همانطور که گفته شد محدوده توانی این پمپ ها از 1 اسب تا 15 اسب بخار می باشد که مدل تکفاز تنها تا 3 اسب توان خروجی دارد. امروزه مدل هایی هستند که با باتری های خورشیدی نیز کار می کنند. برای چاه هایی که قطر کمی داشته باشند دیگر از پمپ های کف کش استفاده نمی شود و از پمپ های شناور به جای آن ها استفاده می شود. در انتها نیز نوع جنس پوسته و پروانه نیز حائز اهمیت می باشد.
به طور مثال از کفکش های پلاستیکی برای پمپ کردن آب های شور یا سیال هایی که دارای مواد خورنده می باشند استفاده می شود.قیمت پمپ کف کش با توجه به نوع متریال استفاده شده برای تولید این محصول متغییر می باشد. در سر تا سر دنیا تولید کنندگان پمپ اکثرا این مدل پمپ را نیز تولید می کنند که از مشهور ترین آن ها می توان به برندهای پنتاکس ایتالیا، کرشر آلمان، لئو چین، ابارا و لوارا و همچینن داب ایتالیا، استریم چین و حتی توان تک، راد پمپ و فدک پمپ ایران نیز اشاره کرد.